Dansk Amerikansk Fodbold Forbund (DAFF)

Gul Klud Flag Football Bowl


Dato og tid

Lørdag d. 12. september 2015 kl. 08:30 til 16:30

Tilmeldingsfrist

Fredag d. 11. september 2015 kl. 12:00

Sted

Fælledparken
Øster Allé
2100 København Ø

Arrangør

Dansk Amerikansk Fodbold Forbund (DAFF)
+45 20254704
marc.nyeland@daff.dk

Gul Klud Flag Football Bowl 12. september i Fælledparken
Lørdag den 12. september hvor danmarksmestrene i flag football skal findes, er der også mulighed for selv at prøve kræfter med den spændende lillebror til amerikansk fodbold. Der afholdes Gul Klud Flag Football Bowl, hvilket er en rookie(Begynder) turnering i samarbejde med Gul Klud, hvor alle kan stille op.

Arrangementet starter klokken 8.30 lørdag den 12. september, de første kampe spilles klokken 9.00 og finalen spilles kl 14:00. Dagen slutter af med årets kamp, hvor DM-medajlerne skal uddeles. Dette sker klokken 15.30 på hovedbanen foran tribunen med nationalsang osv. Det kan derudover nævnes, at Danmark har vundet EM i flag football de sidste tre gange, vundet VM-sølv flere gange, og er favorit til at vinde EM igen i år - så kom ud og se de dygtige atleter i aktion!

Det koster 200 kroner at deltage per hold. Man skal være mindst fem på banen af gangen, men det anbefales kraftigt, at man er mindst 8 på et hold, således at der er friske ben til alle kampene og hele vejen til finalen. Alle hold er sikret minimum 3 kampe, som er en del af puljespillet. Derefter er der slutspil, som afsluttes med finalen, der spilles ca. klokken 14.00. Der spilles 2x20 minutter med løbende tid. Der vil være dommer til kampene, og tiden styres centralt.

Udstyr
Ensfarvet trøjer (der er ikke krav til nummer og at de er af ens model osv. blot samme farve), fodboldstøvler (må ikke være metalknopper), shorts/bukser uden lommer (hvis de har, skal de tapes til). Der må ikke hives i tøjet, men det kan ske, så ta’ ikke dit helt nye sportstøj på! Der vil være bolde og flag til kampene.

Program
8:30 Velkomst
9:00 Gul Klud Flag Football turneringen starter
14:00 Gul Klud Flag Football Bowl (Finale) – Kick Off
15:30 Dannebrog Bowl (DM i Flag football)- Kick Off

På dagen vil der være forskellige konkurrencer, der er dommer til kampene, speaker, tribune til finalen og DM finalen og massere af information omkring hvordan man komme til at spille flag football.Se Facebook eventet, hvor al information vil blive samlet, og hvor der også kan stilles spørgsmål.

Tilmeldning
Der er tilmelding via linket her: https://daff.nemtilmeld.dk/171/Sidste mulighed for tilmelding er fredag den 11. september klokken 12.00.

Hvis du har interesse i at have en bod på dagen, støtte arrangementet eller andet godt input - skriv da til Marc på marc.nyeland@daff.dk.

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Dansk Amerikansk Fodbold Forbund (DAFF)
+45 20254704
marc.nyeland@daff.dk