Dansk Amerikansk Fodbold Forbund (DAFF)

Cheerleading Workshop 2019


Dato og tid

Søndag d. 29. september 2019 kl. 10:00 til 17:00

Tilmeldingsfrist

Fredag d. 20. september 2019 kl. 23:55

Sted

GIF Gymnastik
Gyngemose Parkvej 28A
2860 Søborg

Arrangør

Dansk Amerikansk Fodbold Forbund (DAFF)
Malene Kolmos Bennetsen
+45 27126612
mk@daff.dk

Grundet en række strukturelle ændringer i vores Niveau 1 uddannelse, har vi sidste år indført en praktisk dag som indeholder nogle workshops, som den enkelte kursist kan vælge sig ind på.

For dem der tager Niveau 1 uddannelsen i 2019 er denne dag inkluderet i prisen. Hvis man trænger til noget ny inspiration som træner og det måske er lang tid siden man har været på kursus, er denne dag noget for dig. Det kan også være man er en mindre klub som ikke i år har mulighed for at sende instruktører på Niveau 1. 

 

 Pris: For deltagere der IKKE er på Niveau 1 i år er prisen 500 kr.

 

Programmet for dagen ses nedenfor. Man vil kunne vælge 3 moduler i løbet af dagen og disse moduler vælges på forhånd i forbindelse med tilmeldingen.

 

Tidspunkt

Modul 1

Modul 2

Kl. 10.00-12.00

 

Mounts

Pyramider (kreativitet)

Kl. 12.00-12.30

 

PAUSE

PAUSE

Kl. 12.30-14.30

 

Cheer/chant

Tumbling basics/drills

Kl. 14.30 – 15.00

 

PAUSE

PAUSE

Kl. 15.00-17.00

 

Dismounts

Tumbling

        

Modulbeskrivelser:

 

Kreative pyramide i lvl 2 og 3

Modulet handler om hvordan vi kan finde inspiration til at lave kreative pyramider. Vi prøver at kaste sindssyge ideer op i luften for derefter at få dem til at virke i cheerleadingregi. Vi prøver at holde os på max level 3, men kreativitet og innovation er vigtigere end reglerne i denne workshop. (Når man har fundet på den nye pyramide kan man altid lave den lovlig efter følgende). Vi skal brainstorme og forklare, måske afprøve lidt.

Mounts

Hvordan undgår man at lave de samme stunts som alle andre og lave de samme opgange igen og igen? I dette modul gennemgår vi forskellige level 1-3 mounts, der kan tilføje kreativitet til en stuntsekvens. Du får tips til drills og vi kommer også ind på mounts, der kan laves af hold og udøvere, der ikke er så erfarne.

 

Cheer/chant

På mange hold er cheer/chant noget, man bruger langt mindre tid på at træne end de andre elementer i cheerleading, på trods af at 10% af pointene kan hentes hjem i netop cheer/chant.

I dette modul kan du få ideer til, hvordan du som træner kan sammensætte og koreografere et cheer/chant. Ligeledes gennemgår vi, hvordan du lærer dine udøvere at udføre et cheer/chant. Herunder kommer vi ind på voice projection, udøvernes håndtering af skilte og poms, hvordan man leder publikum.

 

Tumbling drills og små spring

Hvordan får vi super dygtige tumblere med god grundteknik helt fra start? I dette modul gennemgår vi små øvelser, man enten kan bruge som generel opvarmning med fokus på tumbling eller bare som små øvelser for at få grundteknikken iorden, inden man skal tumble. Vi vil også nå igennem nogle spring drills.

 

Dismounts

I dette modul vil vi gennemgå forskellige dismounts på level 1-3. Vi kommer blandt andet igennem diverse drills, der kan hjælpe udøverne til at lære en ny dismount.

 

Running tumbling

I dette modul vil vi gå igennem sammensætning af advanced running tumbling på niveau 1, 2 og 3 og modtagning i dette. Dvs. vi gennemgår frontwalkovers, backwalkovers, flikflak, baglændssalto og forlændssalto. Derefter sætter vi disse sammen, så vi får øvelse i at tage imod længere spring sekvenser.

 

Tilmelding:

Er man deltagende på Niveau 1 uddannelsen i år vælger man den billettype der hedder Niveau 1.

Er man IKKE deltager på Niveau 1 uddannelsen vælger man den billettype der hedder Standard.

S.U for tilmelding er d. 20. september 2018.

 

Valg af moduler:

For at vælge moduler, udfyldes nedenstående link af hver kursist. Dette skal gøres på forhånd. Man skal vælge ét af de to moduler i hvert tidsrum. Det er ikke muligt at pendle mellem de to moduler.

https://docs.google.com/forms/d/1NlMDRI3wNxKcRphQ6o6ObJZJdag8AfICAssCYePPIKk/prefill 

Da vi ønsker at målrette indholdet efter de kursister der deltager, vil vi meget gerne vide hvis I som deltagere har nogle ønsker til særlige teknikker eller lignende. Man skal derfor senest d. 19. september have sendt ønsker til mk@daffmail.dk og så prøver vi at inddrage jeres ønsker i modulerne.

 

Praktiske informationer:

Adresse: GIF Gymnastik, Gyngemose Parkvej 28A, 2860 Søborg

Tidspunkt: Søndag d. 29. september fra kl. 10-17.


DAFF sørger for en sandwich. 

 

Er der spørgsmål til workshoppen er I velkomne til at kontakte mig på mk@daffmail.dk eller telefon 27126612.

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Dansk Amerikansk Fodbold Forbund (DAFF)
Malene Kolmos Bennetsen
+45 27126612
mk@daff.dk